Pályázatíró szolgáltatás

Elege van már abból, hogy későn értesül a pályázatokról?

Elege van abból, hogy egyes cégek csak pályázatfigyelést kínálnak?

Nálunk a két szolgáltatást, a pályázatfigyelést és pályázatírást együttesen megkapja. A szolgáltatás révén biztosan és kellő időben értesülhet a releváns pályázatokról, így növeli esélyét annak, hogy fejlesztési tervei a kellő időben és mértékben megvalósulhassanak

Szerződésben vállaljuk, hogy 1 évig folyamatosan figyeljük az Ön számára releváns pályázati lehetőségeket, valamint e-mailben/sms-ben értesítjük is Önt a cégét, a fejlesztési terveit érintő pályázatokról.


A szolgáltatás tartalma:

Pályázatíró szolgáltatásunk során Partnereinknek átfogó, a pályázat teljes folyamatát végigkövető szolgáltatáscsomagot nyújtunk. Felmérjük az Önök lehetőségeit, és egész évben figyeljük az Önnek potenciálisan érdekes pályázatokat. Amennyiben találunk, és Önnek is szimpatikus, a pályázatot a csomag szolgáltatás megléte esetén ingyenesen megírjuk. Csak a sikeres pályázatírás esetén kérünk 6%-os sikerdíjat. Azok számára is vállalunk pályázat írást, akiknek nem végzünk pályázatfigyelést, akik nem veszik igénybe a komplex szolgáltatásunkat.. Ez esetben a pályázatírásért cserébe egy az aktuális pályázatra vonatkozó FIX megírási díjat számítunk fel, plusz 6%-os sikerdíjat kérünk. A pályázat írási díj a pályázat jellegével, és a volumennel van összefüggésben. Ilyen igény esetén keressen meg minket.

Szerződött partnereink számára:


Ha Ön most szeretne pályázni: segítségünk nemcsak a pályázat megírására és beadására, hanem az utógondozásra, vagyis a támogatási összeg elnyerése esetén az összeg lehívására valamint a projekt lezárására is vonatkozik.
Ha Ön már megnyerte a megpályázott összeget, de problémái adódtak a pénz lehívásával; vagy megnyerte a pályázatot, de a határidők betartásával kapcsolatban gondok jelentkeztek: cégünk szakemberei lerövidítik az elnyert összeg lehívásának határidejét, illetve nem fog meghiúsulni a pályázati szerződés sem a határidő csúszása miatt, hiszen mi maradéktalanul erre tudjuk összpontosítani időnket, energiánkat.

A MARCELL-HÁZ Kft. ügyfelei számára pályázatíró szolgáltatása keretében a következőket nyújtja:
► Pályázatfigyelés

► Pályázati anyag elkészítése, eljuttatása a kezelő szervezethez

► Szükség esetén tanulmányok, üzleti tervek elkészítése

► Pályázat utógondozása

► Monitoring adatszolgáltatás a projekt lezárulása után

Pályázatfigyelés
Magyarország Európai Uniós csatlakozását követően jelentősen bővült az elérhető pályázatok köre, melyek segítségével megvalósíthatják rövid- illetve hosszú távú célkitűzéseiket. Cégünk az összes aktuális hazai és Európai Uniós pályázati úton elnyerhető támogatásforma felkutatását, szelektálását illetve kiközvetítését vállalja. Az Önök fejlesztési elképzeléseihez illeszkedő pályázati lehetőségeket folyamatosan követjük. Fő profilunk a mikro-, kis- és középvállalkozások, önkormányzatok, nonprofit szervezetek, őstermelők- magánszemélyek támogatása pályázatíró szolgáltatásunk segítségével.


Pályázatok elkészítése
Egy nyertes pályázó minden esetben megfelel a kiírásokban szereplő elvárásoknak, melyet minőségi anyag benyújtásával támaszt alá.
A pályázati anyagok elkészítése kellő szakmai hátteret igényel pénzügyi valamint stilisztikai szempontok alapján. A pályázatíró szolgáltatásunk igénybevételekor minden esetben aktívan közreműködünk Önökkel is, hiszen fontos, hogy a pályázatíró megismerje a pályázót, a támogatást igénylő projektet, annak környezetét. A pályázati dokumentáció összeállítását megelőzi egy részletes szempontrendszer vizsgálat, melyben ellenőrizzük, hogy a pályázó minden feltételnek megfelel-e. Ezt követőn összeállításra kerül a dokumentáció, mely egy projekt adatlapból illetve mellékleteiből áll. Tevékenységünk nemcsak a megírásra, hanem a pályázat sokszorosítására, megfelelő példányszám határidőben történő beadására valamint a kezelő szervezethez való eljuttatásra is kiterjed.


Tanulmányok, üzleti tervek
Nagyobb projekteknél sok esetben megvalósíthatósági tanulmányt, üzleti tervet vagy marketing tervet kell készíteni, melyet a pályázat részeként csatolni kell a dokumentációhoz. Cégünk vállalja ezen dokumentumok elkészítését is.

Ilyen tanulmányok lehetnek például:

• megvalósíthatósági tanulmány,

• esélyegyenlőségi tanulmány (önkormányzat pályázása esetén),

• költség – haszon elemzés,

• cashflow tanulmány,

• üzleti terv.


Pályázatok utógondozása
Sok esetben az elnyert támogatási összeg lehívására nagyobb energiát kell fordítani, mint a pályázat megírására. Ha Ön, miután megnyerte a pályázatot felkér minket, vállaljuk a pályázatok elszámolását, jelentések elkészítését is a teljes támogatási összeg lehívásáig.

Monitoring adatszolgáltatás Annak a projektnek a lezárultával, melyhez a pályázati összeget igényelte, pályázattól függően 3-5 éven keresztül minden év április 15 -ig monitoring adatszolgáltatást kell benyújtani a pályázatot kiíró szervezet részére. Amennyiben igényt tart rá, mi elvégezzük ezt a feladatot is.

A szolgáltatás révén tehát Ön biztosan nyer:

► Időt, hiszen nem kell folyamatosan figyelnie az aktuálisan elérhető pályázatoknak.

► Információkat a megfelelő időben. Nyerési esélyei növekednek: mivel azonnal értesítjük a pályázatokról így jó eséllyel az elsők között tudja azt beadni növelve így esélyeit a megpályázni kívánt támogatás megszerzésére.

► Pontos, személyre szabott tájékoztatást: azonnali értesítést az aktuálisan elérhető pályázatokról.

Miért mi?

► Napi szintű pályázatfigyelés, 2 kollégánk folyamatosan végzi a pályázatfigyelést

► Olyan szakemberek vesznek részt a pályázatok elkészítésében, akik nagy szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, akiknél igazolható módon kiemelkedő mértékű a nyertes pályázatok száma és figyelemreméltó referenciákkal rendelkeznek,

► Folyamatos ügyfélszolgálat,

► Korrekt árak,

► Kedvezmények,

► Pontos és precíz munkavégzés, minőségi pályázatírás,

► Határidők betartása,

► Projektmenedzsment.Jelentkezzen most!


Kérjük az e-mailben tüntesse fel az alábbiakat:

• Cégnév

• Vezetéknév (Kapcsolattartó vezetékneve)

• Keresztnév (Kapcsolattartó keresztneve)

• e-mail címe (Kapcsolattartó e-mail címe)

• Telefonszám (Kapcsolattartó telefonszáma)

• Székhelyre/ lakcímre vonatkozó adatok (Megye és a pontos cím)

• Utolsó éves árbevétel

• Önerő (Mekkora mértékű önerőt tud bevállalni)

• Tevékenységi kör

• Fejlesztési célok, elképzelések

Jelentkezésével Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatunkat.